Młodzież z ZSZ nr 4 w konkursie kulinarnym (zdjęcia)
Fot. archiwum ZSZ nr 4W Zespole Szkół nr 1 im. Marii Skłodowskiej-Curie w Wyszkowie odbył się konkurs kulinarny pn. "Nowoczesna kuchnia polska w tradycji świąt wielkanocnych". Zespół Szkół Zawodowych nr 4 reprezentował dwuosobowy zespół uczniów, pod opieką Agnieszki Wojtasik.
W rywalizacji uczestniczyło osiem zespołów, reprezentujących szkoły zawodowe i technika z Warszawy, Garwolina, Makowa Mazowieckiego, Ostrołęki, Czyżewa, Pułtuska i Wyszkowa.
ReklamaTematem przewodnim konkursu było przygotowanie gorącej przekąski wykorzystując przy tym: jaja, wątróbkę drobiową (indyczą) i buraki. Uczniowie z ZSZ nr 4 zajęli wysokie, bo trzecie miejsce. Jury bardzo pochwaliło chłopców za prezentację dania, kreatywność i zaangażowanie podczas przygotowywania potrawy. W nagrodę za zajęcie trzeciego miejsca uczniowie otrzymali atrakcyjne nagrody: blendery, wagę kuchenną, dwie książki, rondelek, scyzoryk i inne ciekawe upominki.
Więcej informacji i zdjęć znajduje się na stronie internetowej
Zespołu Szkół Zawodowych nr 4.
Wyświetleń: 518 |
komentarze: - |
|
08:58, 23.03.2018r. |
|