Oferta wigilijna i świąteczna Zajazdu Borowik (zdjęcia)
Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas radości, miłości i spotkań w gronie rodzinnym i przyjaciół. Zajazd Borowik oferuje Państwu przygotowanie wigilijnej kolacji firmowej i catering dla osób prywatnych. Sprawdźcie bogatą ofertę dań wigilijnych i mięsnych.
Dania wigilijne i świąteczne: - barszcz czerwony z kiszonych buraków - 12 zł/l,
- uszka z grzybami - 2,50 zł/szt,
- zupa grzybowa z łazankami - 15 zł/porcja,
- kapusta wigilijna z grzybami leśnymi - 4,50 zł/100 g,
- filet z karpia po żydowsku z cebulką i rodzynkami - 9 zł/100g,
- pierogi z kapustą i grzybami - 2,00 zł/sztuka,
- ryba po grecku z dorsza - 6 zł/100g,
- śledzie w oleju z cebulką - 4,50 zł/100g,
- szczupak lub łosoś faszerowany - 10 zł/porcja,
- ryby wędzone: łosoś, pstrąg łososiowy, jesiotr -140 zł/kg,
Dania garmażeryjne: - pasztet z królika - 5 zł/100g,
- pasztet z gęsi - 7 zł/100g,
- pasztet z jelenia - 6 zł/100g,
- bigos świąteczny - 4 zł/100g,
- flaczki wołowe - 4 zł/100g.
Dania świąteczne pieczone: - pierś z gęsi pieczona z kością - 15 zł/100g,
- pierś z gęsi pieczona bez kości - 17 zł/100g,
- udko z gęsi pieczone - 15 zł/100 g,
- gęś pieczona w całości z jabłkami i pomarańczami - 280 zł,
- mięsa wieprzowe, marynowane tradycyjne z własnej wędzarni
pieczone: schab - 55 zł/kg, szynka - 50 zł/kg,
wędzone: schab - 55 zł/kg, szynka - 50 zł/kg.
Ciasta świąteczne (domowe receptury) - sernik, szarlotka, napoleonka, rafaello, marchewkowe (cena 35 zł/kg).
Zamówienia można składać do 15 grudnia 2018 r. Tel. (29) 760-52-31, 503-794-973, 603-532-308, za pomocą adresu e-mail: lub osobiście w Zajeździe Borowik, Łodziska 1A.
Zobacz zdjęcia:Oferta wigilijna i świąteczna Zajazdu BorowikArtykuł sponsorowany