W naszym mieście pojawił się nowy punkt gastronomiczny. W sobotę 9 listopada otwarta zostanie pizzeria. Lokal mieści się przy ul. Hallera w Ostrołęce. Wyjątkowość pizzy stanowi fakt, że jest wypiekana w ręcznie wykonanym piecu opalanym drewnem. Czas wypieku wynosi od półtorej do dwóch minut.
Produkty, które są używane w lokalu są oznaczone certyfikatami DOP (Chroniona Nazwa Pochodzenia), zaś do wypieku używane są mąki i produkty włoskie (np. oliwa extra virgine z Sycylii, czy włoska farina typu "00"). Makarony dostępne w menu wyrabiane są na miejscu z włoskich mąk.
Zjecie tu różnego rodzaju pizze od wegetariańskich po mięsne, calzone, makarony, przekąski, desery,
Menu znajdziecie niebawem w naszym dziale Smacznego.
Wkrótce w lokalu będzie sprzedawane również piwo.
Tylko do 24 listopada - akcja promocyjna - 15 procent rabatu na wszystkie pizze.
Szczegółowe informacje znajdziecie na profilu facebookowym.
Godziny otwarcia:
poniedziałek - nieczynne
wtorek-czwartek - 12.00-21.00
piątek-sobota -12.00-23.00
niedziela - 12.00-21.00
Lokal będzie otwarty również 11 listopada.
Zapraszamy,
Pizzeria Calabria
Ostrołęka, ul. Hallera 29 a/2
(wejście od ul. Syreny, okolice banku spółdzielczego)
Zobacz zdjęcia:
Pizzeria Calabria
Więcej zdjęć: Pizzeria Calabria
Artykuł sponsorowany
Wyświetleń: 7561 | komentarze: - | Wrzuć na Facebooka | 12:26, 08.11.2019r. |