wtorek, 16 kwietnia 2024 r., imieniny Bernadetty, Cecyliana, Kseni

Reklama   |   Kontakt

Aktualności

Catering na Wigilię i święta z Warszawskiej 34. Sprawdź ofertę dań

Święta Bożego Narodzenia zbliżają się wielkimi krokami. Aby ułatwić wam organizację przyjęć wigilijnych i świątecznych Centrum Bankietowe Warszawska 34 przyjmuje zamówienia na catering świąteczno - wiligilijny. 

Pyszne tradycyjne dania wigilijne, najlepsze świąteczne potrawy, doskonałe menu, tradycyjne polskie smaki – to wszystko znajdziecie Państwo w ofercie przygotowanej specjalnie na Święta Bożego Narodzenia przez Centrum Bankietowe Warszawska 34.

Catering wigilijny/świąteczny 2022

1. Dania wigilijne

Barszcz czerwony (czysty) 250 ml - 6 zł

Zupa grzybowa 250 ml - 10 zł

Krem z pieczonych białych warzyw z prażonymi pestkami dyni 250 ml - 11 zł

Miruna w klasycznej panierce - 15zł/140 - 150 g

Filet z dorsza (atlantyckiego) z sosem śmietanowo - koperkowym - 22zł/ok.180 g

Kapusta wigilijna z grzybami - min. 0,5 kg - 32zł/0,5kg

Uszka z grzybami - min. 10 szt - 2,2 zł/szt

Pierogi z kapustą i grzybami - min. 10 szt - 2,3 zł/szt

Pierożki z kaczki - min. 10 szt - 2,6 zł/szt

Paszteciki z kapustą i grzybami - 5,0 zł/szt

Krokiety z kapustą i grzybami - 9,0 zł/szt

2. Dania świąteczne (mięsne)

Zupa hetmańska 250 ml - 10 zł

Flaki wołowe 250 ml - 14 zł

Kurczak faszerowany mięsem mielonym i pieczarkami cały (ok.6 porcji) - 110 zł

Confit noga z kaczki, mus z owoców leśnych - 1 porcja ok. 180 g - 35 zł

Pierś z kurczaka z pomidorami i mozarellą w panierce panco ok. 160-170g - 16 zł

Karkówka na dziko z sosem pieczeniowym ciemnym - 1 porcja ok. 180 g - 16 zł

Żeberka duszone w kapuście - 1 porcja ok. 200-220 g - 23 zł

Żeberka w sosie BBQ - 1 porcja ok. 200-220 g - 23 zł

Tradycyjny bigos 0,5 kg - 37 zł

Minimum zamówienia - 5 porcji/ 0,5 kg/ 1 litr

3. Dodatki: 

Minimum zamówienia - 5 porcji

Kluski śląskie - porcja dla 1 os. -  7 zł 

Kopytka tradycyjne - porcja dla 1 os. -  7 zł

4. Surówki:

Surówka z białej kapusty na bazie oliwy 0,5 kg - 23 zł

Surówka z czerwonej kapusty 0,5 kg - 23 zł

Kapusta kiszona z jabłkiem 0,5 kg - 23 zł

Surówka z pora z jabłkiem 0,5 kg - 23 zł

Minimum zamówienia - 0,5 kg

5. Przystawki wigilijne/świąteczne:

Śledzie z cebulką 0,5 kg - 22 zł

Śledzie w śmietanie z jabłkiem 0,5 kg - 23 zł

Śledzie po kurpiowsku (papryka, ogórek konserwowy, pieczarki) 0,5 kg - 24 zł

Dorsz po grecku 0,5 kg - 33 zł

Dorsz po kaszubsku 0,5 kg - 34 zł

Rolada łososiowa 0,5 kg - 36 zł

Swojski pasztet wieprzowo - drobiowy 0,5 kg - 39 zł

Rolada z piersi kurczaka z pieczarką i serem mozarella 0,5 kg - 39 zł

Minimum zamówienia - 0,5 kg

6. Ciasta świąteczne:

- Piernik świąteczny przekładany masą kremową i konfiturą - 95 zł/ pół blachy 

- Sernik z polewą czekoladową - 59 zł/ pół blachy 

- Szarlotka - 64 zł/ pół blachy 

- Blok czekoladowy - 79 zł/ wąska blaszka

- Pijana śliwka - 69 zł/ pół blachy

Minimum zamówienia - pół blachy / 10 szt

Dodatkowe informacje:

1. Zamówienia można składać do 19 grudnia do godz. 10.00 pod nr tel. 666-96-20 80 lub mailowo : biuro@warszawska34.pl

2. Odbiór w Centrum Bankietowym Warszawska 34 w dniu 23 grudnia od godz. 10.00 do 18.00.

3  Dania mogą być przygotowane:

- w pojemnikach jednorazowych - 2,5 zł/ szt,

- w półmiskach restauracji, kaucja za wypożyczenie wynosi 40 zł/szt,

- na półmiskach przywiezionych przez państwa.

Artykuł sponsorowany

 

Wyświetleń: 33127 komentarze: - Wrzuć na Facebooka 10:44, 14.12.2022r. Drukuj


Powrót