środa, 1 maja 2024 r., imieniny Józefa, Jeremiego, Lubomira

Reklama   |   Kontakt

List otwarty do mieszkańców gminy Olszewo-Borki

Szanowni Państwo, dzień 21 października 2018 roku to dzień bardzo ważny dla wszystkich mieszkańców gminy Olszewo-Borki. Stajemy przed ważnym wyborem, wyborem nowego wójta, który ma za zadanie nie tylko działać w imieniu, ale przede wszystkim dla mieszkańców swojej gminy.

Poznałem problemy gminy, dostałem wsparcie mieszkańców co przyczyniło się do podjęcia decyzji o kandydowaniu na stanowisko wójta. Zamierzam sprostać zadaniu, które stoi przede mną i problemom, które przyjdzie rozwiązać. Dlatego też jeśli chcecie mądrego zarządzania gminą oraz świeżego spojrzenia na problemy mieszkańców, zagłosujcie na kandydata niezależnego, wolnego od jakichkolwiek ucisków.

Gmina Olszewo Borki potrzebuje nowoczesnego zarządzania, przyjaznego dla wszystkich, pamiętając o młodych, aktywnych zawodowo i seniorach.

Niech każdy z Was drodzy wyborcy przed oddaniem głosu w lokalu wyborczym mocno się zastanowi. Gorąco zachęcam do udziału w wyborach, każdy głos ma znaczenie.

Już dziś dziękuję za każdy oddany na mnie głos, a na pewno nie zawiodę naszej gminy i jej mieszkańców.

Z poważaniem,
Andrzej Rybakiewicz

Materiał sfinansowano przez KWW Andrzeja Rybakiewicza.

Artykuł sponsorowany
Wyświetleń: 3217 komentarze: - Wrzuć na Facebooka 11:58, 17.10.2018r. Drukuj