"Piekło w gębie" to lokal gastronomiczny, mieszczący się przy ulicy Fieldorfa "Nila" 29 w Ostrołęce, który mimo trudnej sytuacji epidemiologicznej udało się otworzyć 25 czerwca bieżącego roku. Serwuje się tam kuchnię tex-mex, która specjalizuje się m.in. w ostrych smakach.
W restauracji "Piekło w gębie" każdy znajdzie coś dla siebie. Smakosze ostrych smaków tylko tu spróbować mogą sosu ze świeżych papryczek Carolina Reaper, które są najostrzejszymi papryczkami na świecie. Wegetarianie skosztować mogą dań wege m.in. z marynowanym kaktusem. Mięsożercy zasmakują soczystej świeżej szarpanej wołowiny, która jest codziennie przygotowywana przez kucharza lokalu.
Tortille, których używa się do dań nie zawierają żadnych konserwantów, a większość sosów jest własnego autorstwa z którymi kucharz zmaga się własnymi siłami. Dzięki kreatywności i szalonym pomysłom właścicieli, w "Piekle w gębie" poczujemy klimat meksykański, który zapewni nam bardzo kolorowy wystrój wnętrza m.in. graffiti na ścianach, żyrandole z kapeluszy sombrero.
Restaurację prowadzą młodzi ludzie, pełni zapału do pracy i otwarci na dalsze udoskonalanie menu, które z czasem będzie się powiększać.
Pełne menu znajdziecie w naszym dziale Smacznego.
Zapraszamy,
"Piekło w gębie"
Ostrołęka, ul. Fieldorfa "Nila" 29
tel. (29) 333-15-96
Zobacz zdjęcia:
"Piekło w gębie" - spróbuj kuchni tex-mex
Więcej zdjęć: "Piekło w gębie" - spróbuj kuchni tex-mex
Artykuł sponsorowany
Wyświetleń: 9452 | komentarze: - | Wrzuć na Facebooka | 14:17, 11.08.2020r. |