Niedziela jest ostatnim dniem Festiwalu Food Trucków i Browarów Rzemieślniczych w Ostrołęce. Kto nie był, ma jeszcze szansę odwiedzić miejską plażę, gdzie jeszcze do godziny 20.00 stacjonują samochody z rozmaitymi potrawami oraz piwami rzemieślniczymi, które zachwycą niejedno podniebienie.
Festiwal Food Trucków i Browarów Kraftowych trwa na miejskiej plaży w Ostrołęce od piątku. Dziś zakończymy naszą przygodę z kulinariami z różnych zakątków świata. Kto nie zdążył, ma jeszcze czas do godz. 20.00.
Reklama
Na ostrołęcki festiwal przyjechało 16 food trucków. To: Pan Baozi - chińskie bułeczki baozi, Gruzin - kuchnia gruzińska, Beef'N'Roll - burgery, Mimus Street Food - kuchnia międzynarodowa, Churros Amigos - hiszpańskie churrosy, Chwila Dim Sum - azjatyckie pierożki dim sum, Nood-Lee - makarony z woka, Arizona Pastrami - pastrami, Kill Grill - burgery, Kultowe Zapiekanki - klasyka polskiego street foodu, Zebra Burger - burgery, Los Santos Bar - kuchnia międzynarodowa, Wyciskamy - orzeźwiajaca lemoniada z cytrusów, Belgijki - frytki duże, grube i chrupiące, Jack Burger - burgery, Węgierska Fabryczka - langosze.
Reklama
Festiwal rozpoczął się w piątek 21 sierpnia i trwa do niedzieli 23 sierpnia. W niedzielę jemy od 12.00 do 20.00.
Wyświetleń: 2149 | komentarze: - | 10:30, 23.08.2020r. |