Święta Bożego Narodzenia zbliżają się wielkimi krokami. Aby ułatwić wam organizację przyjęć wigilijnych i świątecznych Centrum Bankietowe Warszawska 34 przyjmuje zamówienia na catering świąteczno - wiligilijny.
Pyszne tradycyjne dania wigilijne, najlepsze świąteczne potrawy, doskonałe menu, tradycyjne polskie smaki – to wszystko znajdziecie Państwo w ofercie przygotowanej specjalnie na Święta Bożego Narodzenia przez Centrum Bankietowe Warszawska 34.
Barszcz czerwony (czysty) 250 ml - 6 zł
Zupa grzybowa 250 ml - 10 zł
Krem z pieczonych białych warzyw z prażonymi pestkami dyni 250 ml - 11 zł
Miruna w klasycznej panierce - 15zł/140 - 150 g
Filet z dorsza (atlantyckiego) z sosem śmietanowo - koperkowym - 22zł/ok.180 g
Kapusta wigilijna z grzybami - min. 0,5 kg - 32zł/0,5kg
Uszka z grzybami - min. 10 szt - 2,2 zł/szt
Pierogi z kapustą i grzybami - min. 10 szt - 2,3 zł/szt
Pierożki z kaczki - min. 10 szt - 2,6 zł/szt
Paszteciki z kapustą i grzybami - 5,0 zł/szt
Krokiety z kapustą i grzybami - 9,0 zł/szt
Zupa hetmańska 250 ml - 10 zł
Flaki wołowe 250 ml - 14 zł
Kurczak faszerowany mięsem mielonym i pieczarkami cały (ok.6 porcji) - 110 zł
Confit noga z kaczki, mus z owoców leśnych - 1 porcja ok. 180 g - 35 zł
Pierś z kurczaka z pomidorami i mozarellą w panierce panco ok. 160-170g - 16 zł
Karkówka na dziko z sosem pieczeniowym ciemnym - 1 porcja ok. 180 g - 16 zł
Żeberka duszone w kapuście - 1 porcja ok. 200-220 g - 23 zł
Żeberka w sosie BBQ - 1 porcja ok. 200-220 g - 23 zł
Tradycyjny bigos 0,5 kg - 37 zł
Minimum zamówienia - 5 porcji/ 0,5 kg/ 1 litr
Minimum zamówienia - 5 porcji
Kluski śląskie - porcja dla 1 os. - 7 zł
Kopytka tradycyjne - porcja dla 1 os. - 7 zł
Surówka z białej kapusty na bazie oliwy 0,5 kg - 23 zł
Surówka z czerwonej kapusty 0,5 kg - 23 zł
Kapusta kiszona z jabłkiem 0,5 kg - 23 zł
Surówka z pora z jabłkiem 0,5 kg - 23 zł
Minimum zamówienia - 0,5 kg
Śledzie z cebulką 0,5 kg - 22 zł
Śledzie w śmietanie z jabłkiem 0,5 kg - 23 zł
Śledzie po kurpiowsku (papryka, ogórek konserwowy, pieczarki) 0,5 kg - 24 zł
Dorsz po grecku 0,5 kg - 33 zł
Dorsz po kaszubsku 0,5 kg - 34 zł
Rolada łososiowa 0,5 kg - 36 zł
Swojski pasztet wieprzowo - drobiowy 0,5 kg - 39 zł
Rolada z piersi kurczaka z pieczarką i serem mozarella 0,5 kg - 39 zł
Minimum zamówienia - 0,5 kg
- Piernik świąteczny przekładany masą kremową i konfiturą - 95 zł/ pół blachy
- Sernik z polewą czekoladową - 59 zł/ pół blachy
- Szarlotka - 64 zł/ pół blachy
- Blok czekoladowy - 79 zł/ wąska blaszka
- Pijana śliwka - 69 zł/ pół blachy
Minimum zamówienia - pół blachy / 10 szt
1. Zamówienia można składać do 19 grudnia do godz. 10.00 pod nr tel. 666-96-20 80 lub mailowo : biuro@warszawska34.pl
2. Odbiór w Centrum Bankietowym Warszawska 34 w dniu 23 grudnia od godz. 10.00 do 18.00.
3 Dania mogą być przygotowane:
- w pojemnikach jednorazowych - 2,5 zł/ szt,
- w półmiskach restauracji, kaucja za wypożyczenie wynosi 40 zł/szt,
- na półmiskach przywiezionych przez państwa.
Artykuł sponsorowany
Wyświetleń: 33132 | komentarze: - | Wrzuć na Facebooka | 10:44, 14.12.2022r. |